Afspraak makenWerkwijze

Stap voor stap

Onze TOFSTe team is dagelijk bezig om voor u de opdrachten in te plannen, te verwerken en uit te leveren. Onze fotografen worden perfect aangestuurd vanuit kantoor om voor u de TOFSTe beelden te maken. Lees hieronder wat onze werkwijze is en hoe wij van de opdracht naar de uitlevering van de producten toe werken.

1. De opdracht

Wij hebben een portal voor makelaars ontwikkeld, om het plaatsen van de opdrachten zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. U kunt als makelaar of ontwikkelaar een inlogcode bij ons aanvragen om uw opdrachten te plaatsen. Hierin kunt u vervolgens uw opdrachten terugvinden en na oplevering makkelijk de stukken downloaden.

2. Afspraak maken

Nadat wij van u de opdracht hebben ontvangen zullen onze binnendienst medewerkers de afspraak inplannen met de eigenaren, verkopers, huurders en/of opdrachtgever. Wij proberen altijd de afspraak zo snel als mogelijk in te plannen, maar altijd in overleg met de contactpersoon.

3. De uitvoering

Op de afgesproken dag zal de fotograaf bij u langskomen om een TOFfe reportage van uw woning/ object te maken. De fotograaf zal met u nog even een kort rondje lopen om eventueel de puntjes op de i te zetten om zo tot een nog strakker eindresultaat te komen.

4. Oplevering

Nadat we bij u langs zijn geweest gaan we aan de slag met de verwerking van alle producten (foto's, 360º foto's, video, plattegronden etc.)
Zodra alles gereed is zullen wij de stukken uitleveren naar de opdrachtgever via ons portal.